Decydujesz się nabyć na aukcji internetowej droższą rzecz? Poszukaj najlepiej sprzedawcy z Twojego lub pobliskiego miasta i rozważ opcję odbioru osobistego...
 Czwartek, 09 września 2010 r. 252 dzień roku   
UWAGA!
Clean Business-Z - więcej...
Prentex,
Wolwex - kolejny klon...

Menu główne

Samo życie...

Warto odwiedzić
SNUGWebLionDom DzieckaKCSKlub InternautówŚwiatObrazuBarcis.plUwolnij Marzenia

Statystyki serwisu
Liczba wizyt: 1.136.182
Osób online: 3

statystyki www stat.pl

Monitoring STAT.pl
od 15 luty 2006r.

Subskrypcja
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o pracy InterPatrol.pl na e-mail, być na bieżąco ze zmianami zachodzącymi na stronie, zapisz się do subskrypcji.
 
Dodaj   Usuń

 
Przytrafiło się Internaucie...
Nie każdy sygnał możemy sprawdzić, choćby z powodu braku bezpośredniego kontaktu do osoby, wobec której pojawiły się wątpliwości, czy zastrzeżenia. Możemy jednak informacyjnie zamieścić sygnał w naszym serwisie, by z jednej strony spowodować kontakt, a z drugiej strony, by ustrzec innych Internautów przed ewentualną bombą w Sieci...

Przeczytaj również:

Redakcja Interpatrol.pl nie ponosi odpowiedzialności za poniższe treści
. Liczymy na kolejne sygnały w poniżej przedstawionych sprawach. Liczymy również na kontakt osób, które są niejako adresatami poniżej spisanych słów, celem wyjaśnienia zdarzeń.

Wybrane sygnały zamieszczamy z zachowaniem oryginalnej pisowni. Dane osób do wiadomości Redakcji.

R E K L A M A
» SNUG.pl - projekty stacji paliw płynnych i LPG, rozlewni gazu
» WebLion.pl - Zapiski Internauty
» Foto Galeria Bydgoska - Bydgoszcz na fotografiach
Reklama we właściwym miejscu nigdy nie jest zła - dodaj swoją reklame!



Na portalu stylio.pl kupilam od jednej z uzytkowniczek (FLUKE) buty 2 pary , podala nr konta oraz wszytskie dane do przelewu a mianowicie 7410 3000 1901 0985 1802 9276 11

Monika F******
Poznańska ****
87-102 Toruń

zaplacilam jej 155 zl dwa dni temu uzytkowniczka ta skasowala wszytskie wystawione rzeczy oraz oraz nie odbiera nr. telefonu.

od redakcji:
24.12.2009. Zbieramy sygnały, które nadchodzą z każdą godziną. W pierwszy dzień po Świętach sprawdzimy adres, jak również szerzej zapoznamy się ze sprawą.



http://www.dzien-smierci.lowicz.pl


Przedmiot sprawy witryna świetnie pozycjonowana w google, pojawia się w zapytaniach na każdy temat. Konstrukcja serwisu celowo uniemożliwia zapoznanie się z kosztami, brak regulaminu. Brak jakiegokolwiek kontaktu z właścicielem, a naciąga na minimum 30zł lub więcej. Sugestia świetna, konstrukcja sugeruje chwilowe kłopoty z płatnością za 1 zł, skłaniając do wysłania SMS,a serwis zarejestrowany pod wieloma domenami, ja znalazłem jeszcze http://www.datasmierci.wroclaw.pl/ Proszę samemu sprawdzić. Jest taki sam serwis www.umieracz.pl ale tam dostępny jest regulamin. Moim zdaniem typowe naciągactwo.



http://praca.owi.pl/ogloszenie/Skladanie_Dlugopisow_Chalupnictwo,77878

Przeczytałam Państwa artykuł w temacie oszustw związanych z pracą chałupniczą:
http://www.interpatrol.pl/index.php?ipatrol=2&id=360

firma ta ujawniła się również w Krakowie pod nazwą Wolwex.:
http://praca.owi.pl/ogloszenie/Skladanie_Dlugopisow_Chalupnictwo,77878

może trzeba wysłać ostrzeżenie do owi.pl o weryfikację? zanim firma Wolwex kogoś znowu oszuka?



http://praca.owi.pl/ogloszenie/Uczciwe_Chalupnictwo_Duze_Zarobki,62421

Witam Znalazłem ogłoszenie pracy w firmie Prentex, sprawdziłem po danych tj. regon, KRS że takiej firmy nie ma. Zgłaszam to gdyż uważam że jest to oszustwo.

UWAGA!
Czytając ogłoszenie wskazane pod powyższym adresem, prosimy zwrócić uwagę na sposób konstruowania myśli "przedsiębiorcy".
Prosimy zapoznać się z:
• Expex Poland - co już wiemy
• Expex Poland - ciąg dalszy
• Nortex z Opola - marny klon Expex Poland



Wiadomość pocztowa

Uaktywnij konto BZ WBK 24

Aby uaktywnic konto BZ WBK 24, nalezy kliknac ponizsze lacze i wprowadzic Numer karty
na wyswietlonej stronie w celu potwierdzenia BZ WBK 24.

[Kliknij tutaj, aby uaktywnic konto]

BZ WBK 24 mozesz rowniez potwierdzic, logujac sie do swojego konta BZ WBK 24 pod
adresem https://www.centrum24.pl/bzwbk24.html.

Dziekujemy za korzystanie z systemu BZ WBK 24!
Zespol BZ WBK 24.

Bank Zachodni WBK S.A.


UWAGA!
Prosimy pamiętać, że żaden bank w korespondencji pocztowej, nigdy nie prosi o podawanie haseł, ani numerów kart kredytowych.


Przeczytaj koniecznie:
Bomba w Sieci - loteriakaski.pl



www.programy-za-1zl.zagan.pl


Właściciel strony reklamuje plik, który przyspieszy komputer w cenie 1 zł plus vat. Można za plik zapłacić kartą elektroniczną lub 2 sms-ami. Wysłałem dwa sms i konto w moim telefonie zostało wyczyszczone do 0( około 30 zł). sprawdziłem podobną stronę tego samego autora: oprogramowanie-za-sms.grajewo.pl wyświetla tę samą stronę! Treść SMS , która trzeba wysłać to GWD.TURBO nr92 500. proszę powiadomić innych o niebezpieczeństwie!!!Przypuszczam że można mieć wyczyszczone również konto bankowe jeśli wybierzemy jako rodzaj zapłaty za usługę kartę elektroniczną.



http://edate.pl

strona nalezy do osoby ktora wysyla na roznych portalach typu mixer fotka itd wiadomosci o zalogowanie sie poprzez platna rejestracje jednakze nalezy zaznaczyc regulamin, regulamin ma ujety punkt o pracach konserwayjnych przez co ten czlowiekowi udaje sie wyludzic calkiem pokazna sume pieniedzy za strone ktorej szablon kupil na allegro i podaje sie pod serwis spolecznosciowy



http://www.poznaj-date-smierci.lebork.pl

Dałam się nabrać na jakąś idiotyczną zabawę w Internecie. Test na datę śmierci. Koszt poznania wyniku wg opisu w regulaminie to 1zł +VAT x 2 smsy, czyli 2,44 łącznie. Niestety system nabija kwotę 25zł + VAT x 2, czyli 61 zł. Teraz już wiem dlaczego, bo to nr premium 92500. Nie rozumiem dlaczego nadal się pojawia to okienko od dłuższego czasu, w różnych miejscach, ale raczej głównych np. w prawym panelu przeglądarek i nikt jeszcze tego nie wyłapał albo nie zgłosił. Gdyby nie było ceny smsa to rozumiem, że nie było by haka na takiego oszusta, ale sama treść jest niezgodna z prawdą, bo w końcu nr jest i cena, a potem okazuje się, że jest inaczej. Pioerwszy raz chciałam się pośmiać z takiej zabawy i ostatni. Jeżeli wiedzą Państwo gdzie można jeszcze zgłaszać takie strony, czy jest jakakolwiek szansa odzyskania pieniędzy to prosze o info. Posiadam zrzuty ekranu z zabawy.



www.oszukany.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=1502&.

Podany link dotyczy osoby, która w googlach figuruje jako kelner szukający pracy, a także jako osoba załatwiająca pracę w Holandii po zapłaceniu jakiejś kwoty pieniędzy, a także jako producent filmowy debiutujący przy rzekomej produkcji serialu i werbuje ludzi na castingi, warunkiem wzięcia udziału jest również wpłata na ... to samo konto. Człowiek się nazywa Łukasz T.






Linki reklamowe

 
Sponsorzy
NetArt
NetArt

Statystyki Stat.pl
Statystyki Stat.pl

IBBC Brokerzy Informacji
IBBC Brokerzy Informacji

Flash dla Ciebie!
Flash dla Ciebie!


Ważne!



Partnerzy
Boston-review.com
Boston-review.com

Fundacja Kidprotect
Fundacja Kidprotect


Zobacz także
Fundacja Pomocy Dzieciom i Młodzieży UWOLNIJ MARZENIA

Strona wyróżniona przez Katalog Ciekawych Stron

eioba

Programming by KESS :: Hosted by SNUG.pl :: Wszelkie prawa zastrzeżone :: Regulamin dla Użytkowników InterPatrol.pl